Restaurang Bryggan

Gott / Enkelt / Aktuellt

Bryggans ambition är att alltid erbjuda god vällagad mat med bra råvaror. Vi har en levande meny då vi gärna använder lokala och säsongsbetonade råvaror. Här skall du kunna äta gott och vi vill att allt som lämnar vårt kök ska hålla hög och jämn kvalitet.Det skall vara enkelt att besöka oss. Vi vill ha en avslappad och chosefri atmosfär där alla ska känna sig välkomna. Vår ambition är att tillgodose våra gästers önskemål och inga problem är för stora för att lösas. Bryggans utbud gällande mat, dryck, inredning, musik och miljö ska återspegla samtiden, vara uppdaterat och kännas aktuellt.  Vi eftersträvar att hela tiden ha ett finger i luften och känna av vad våra gäster efterfrågar.

Om oss

Restaurang Bryggan har ca 100 sittplatser precis intill Vätterns vatten. Här sitter du mitt i småbåtshamnen och har panoramautsikt över hela Vättern. Förutom restaurangen med två tillhörande uteserveringar har vi även en Norra Piren, här serveras italienska pizzor och gott kaffe. 

Restaurang Bryggan erbjuder även catering för bröllop, begravningar och andra tillställningar. Kontakta gärna oss för mer info.

Restaurang Bryggans historia börjar i slutet på 90-talet som Hjo Gym med tillhörande café som startades av Lillemor och Bengt Davidsson. Rörelsen utvecklades till restaurang där Peter Lundstedt och Jens Jonsson drev restaurangen under några år. I början av 2012 blev Tobias Gustafsson delägare och sedan 1 januari 2017 står Tobias ensam som ansvarig för driften.

Varmt välkomna till oss!
Tobias Gustafsson med personal. 

Hjo harbor in early morning time

BRYGGAN & NORRA PIREN
Hamnen 1
54433 Hjo 

TELEFON:
0503 - 100 13

E-POST:
info@restaurangbryggan.com

ÖPPETTIDER BRYGGAN
Måndag: Stängt
Tisdag: Stängt
Onsdag: 12.00-21.00
Torsdag: 12.00-21.00
Fredag: 12.00-22.00
Lördag: 12.00-22.00
Söndag: 12.00-16.00
(Köket stänger en timme innan)  

 


ÖPPETTIDER NORRA PIREN:
Stängt för säsongen, öppnar åter maj 2023 och tar endast emot bokningar för större sällskap höst/vinter/vår.

  

 


 

Jobba med oss?

Välkommen med ditt CV och
personliga brev till ansokan@restaurangbryggan.com.
Frågor? Ring 0503-10013.